Skip to main content

Ik ben sinds 2016 eigenaar van mengerink timmerwerken

Ja ik wil meer info!

Met de passie voor het timmervak, wordt er veel voldoening gehaald uit het creëren van iets moois, waar de klant tevreden mee is.

Niels Mengerink is sinds 2016 eigenaar van gelijknamig timmerbedrijf. Sinds 2012 in het bezit van zijn KOB diploma en daar mee gediplomeerd aannemer. Sinds 2021 erkent leerbedrijf.

Met de passie voor het timmer vak, wordt er veel voldoening gehaald uit het creëren van iets moois, waar de klant tevreden mee is.

De mooiste klussen zijn het specialistischer timmerwerk, zoals het ontwerpen en maken van een trap of een traditionele tuinoverkapping met houtverbindingen. Het respecteren van oude elementen staat bij ons hoog in het vaandel. Zij vertellen een verhaal waardoor een pand haar karakter krijgt.

We beschikken over een eigen werkplaats met houtbewerkingsmachines. Ook hebben we een groot netwerk opgebouwd met betrouwbare schilders, metselaars, installateurs en andere specialisten waardoor we niet snel een uitdaging uit de weg gaan.

Naast zijn werk is Niels ook actief bij de vrijwillige brandweer in Neede

Wat we doen

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Verbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of uitbouw van uw huis?

nieuwbouw

(kap)schuur, tuinoverkapping of uitbouw van uw woning.

Restauratie & Onderhoud

Er wordt bij restauratie net iets meer verwacht van een vakman.

Isolatie

Het isoleren van uw woning kan enorm drukken op uw energiekosten. Denk hierbij aan dakisolatie, gevel isolatie en vloerisolatie.

Maatwerk / afbouw timmerwerk

Heeft u speciale wensen over hoe uw interieur er uit moet zien? Geen probleem.